De behandeling


De behandeling bestaat uit het geven van een aantal basishandelingen om de geblokkeerde levenskracht los te maken, zodat de energie weer vrij kan stromen. Dit gebeurt door middel lichte aanraking zonder druk en niet - lichamelijke aanraking. De plek waar de pijn zit wordt door de klant  meestal als warm of koud ervaren tijdens de behandeling.

Om een goed resultaat te krijgen is het wenselijk dat er meerdere behandelingen plaatsvinden daar een klacht vaak al meerdere jaren bestaat en deze dus niet in 1 behandeling is te genezen.

Belangrijk voor u om te weten is, dat u zich voor magnetiseerbehandeling NIET behoeft uit te kleden!!!!!!

Het energiepatroon van de mens wordt alleen in evenwicht gebracht, zoals een homeopathisch medicijn ook alleen het energiepatroon van de mens in harmonie brengt waardoor chaos wordt voorkomen. Chaos in onze energievoorziening uit zich als ziekte in al zijn vormen en hoedanigheden. Als geest en lichaam in harmonie zijn heeft dit direct een positief effect op menselijke relaties en dit werkt door als een uitdijende spiraal van energie.

Het blijkt dat veel mensen toch een drempel over moeten voordat ze naar een paranormaal genezer gaan. Echter de meeste paranormale genezers zijn mensen die met twee benen op de grond staan.

De alternatieve geneeskunst kan de reguliere geneeskunde niet vervangen. De beide vormen van geneeskunde vullen elkaar wel perfect aan. Patiënten krijgen regelmatig van de zijde van de reguliere arts te horen dat ze met de kwaal maar moeten leren leven. In zulke gevallen kan de alternatieve geneeskunst vaak goede diensten bewijzen.

Ik raad wel iedereen aan om bij de huisarts of voor dieren bij de dierenarts onder controle te blijven. Zodat we een goede samenwerking kunnen realiseren.

Na de behandeling kan het voorkomen dat de klachten iets verergeren. (dit komt meestal na de eerste behandeling voor). Meestal voelt degene die behandelt is zich slaperig na de behandeling. Dit is te wijten aan de energetische veranderingen die tijdens het magnetiseren worden veroorzaakt.